25th Mac 2013 - Kasut Wanita

ASSALAMUALAIKUM

promote kejap



 siapa nak?
ct beli harga 30
saiz 6
lau nk beli murah2 
pm kt facebook ct k

ct bukan pemakai kasut tumit tingi
pkai pon skali je neh
masa dinner
gatai nak cuba tp ternyata daku xsesuai
asek terpeleot je
hahahahaha


p/s : johnson xtermasuk
nak tunjuk tinggi ja sebab ct xtahu tingginyer :P

yang selalu datang komen blog ct ni boleh dapatkan free je
sebagai tanda perhargaan
boleh gitu??? :D
pm je kt facebook k
siapa cepat dia dapat

yang laki2 nak bagi kt awek pon boleh pm
ct tungguuuu
tenkiu :D

6 comments:

Seneorita Baharin said...

chantekk kasut tu :D heeee.

Sayidah Nafisah Ruslan said...

kita pun tak reti sangat nak pakai kasut tinggi. kalau nak pakai pun kasut wedges sahaja. itupun satu je beli. lepastu dah 3 tahun tak pakai, rosak macam tu je.. huhu

Siti K said...

Seneorita : klau nak, bgthu,seneorita leh dpt free klau nak :D

Siti K said...

BK : itu la psl...xbrape reti nk pkai...yg ni bg ct lawa tp klau flat lg ok,nk buang syg, so bg kt org je lah...huhu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ctk..
hihi..cantik kasut tu..tp kaki x ngam la..adeh..adeh..adeh..

Siti K said...

♥ Cmª shIemª ♥ : wassalam....alaaaa yke...huhuhu...

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥