WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

ASSALAMUALAIKUM

hari ini nak support G.A blogger Ayie Abas pulak
sebab dia salah sorang blogger kesayangan ct
hahahaha

G.A ni dibuat sempena sambutan kelahiran blognya yang kedua
sudah dua tahun berblog ye
TAHNIAH!!!!
bukan senang nak bertahan dengan blog ni
hehehehe

ok,kat bawah ni bannernya:
dinasour pon sokong u :P

Daku Amat Menyintai Mu
nak join klik banner


HADIAHNYA :
Daku Amat Menyintai Mu


Syarat-Syarat Penyertaan : 

1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.  

2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .

3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.

4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 

5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
*tengok kat sini


6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).

ct tag teman blogger baru CTK untuk tahun ni :D


7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.


8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.



TARIKH TUTUP : 2 APRIL 2013


p/s to ayie : maaf, simple2 je dapat buat
curi masa kejap sementara mencari bahan assignment
hehehehe


28 comments:

Diana Azis said...

Dlm pos autopublish baru tag ct..ct dah buat..hehe :)..anyway good luck dear :)

Ayie Abas said...

salam CT :)

waaahhh..dasat..sempurna entry CT ni..:)

tu la kan klu dah selalu join GA memang akan mahir buat entry 'sempurna' mcm yg CT buat ni.

p/s: makasih syg ayie...ayie pun syg CT..hehehe

hana hadi said...

gud luck :)

cantinya love tu.. nak 1..hehe

Wirda Amir said...

Salam ct...

Gutluck ye..

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

AyueJean AJ said...

Gudluck...
Thanks Tag AJ..
Insyaallah nanti AJ join..

Siti K said...

Diana : thank tag ct...jom same2 support dia :D

Siti K said...

Ayie Abas : amboiiii...xdak sempurnanyer pon...habis simple dah ni...haha...syg syg syg balik..haha

Siti K said...

hana hadi : cntik ke love tu??? nampk xbtul je love tu...haha

Siti K said...

wirda amir: wassalam...terima kasih...

Siti K said...

Sally Yatiey : tenkiuuu..jom la joinnn :D

Siti K said...

AJ : jom support dia jugak..hehe..welkem :)

Seneorita Baharin said...

Thank Q ct syg sbb tag kte ;)
Ok, nnt SB join eyh ^_____^
Good luck to u dear! :D

Siti K said...

seneorita : welcome akak tomey...terima kasih :D

Hanif Idrus said...

Lawa banner tu..kiut.
Good luck

[PCL] said...

Selamat bersegmen CTK, semoga berjaya...

アヌム said...

gudlak yeeee

Siti K said...

hanif : hanya orang yg kreatif mcm ayie tu je dpt buat..haha

Siti K said...

PCL : terima kasih :D

Siti K said...

アヌム : terima kasih アヌム :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam ctk..
wuhhh.. menarik hadiahnya..gud luck ya.. :)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

betul kata ayie abas tu.. ct dah mahir join GA ni.. sempurna aja dia punya entry.. good luck ye :)

Remy hazza said...

nice entry... special utk ayie...terbaik dari ctk..... semoga berjaya nanti....

Diari Si Froggie said...

Salam.. Aida pun join GA yang sama :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

Eyma su said...

trbg dri ga yg sama..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-dan-daku-amat.html

Nurul Hidayah said...

Selamat berjaya CTK^^

Diari Si Froggie said...

Hai CTK.. aida datang terjah peserta GA Ayie :) Good luck.. kalau ada rezeki boleh bawak balik hadiah. hehe.. kemain love2 untuk ayie tu ea. ^^

husna zahidi said...

Salam Sayyidul Ayyam..=)
jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

maaf sebab amek masa nk jejak sini..
x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥