06th April 2013 - C++

ASSALAMUALAIKUM

my 1st coding assignment :D


*nama di atas hanya contoh yang diberikan oleh lecture
jangan ade yang terasa :P


p/s: sebagai pelajar ex-diploma akaun
saya akui menghadap koding ni membuatkan saya mereng seketika
tapi benda ni juga membuatkan kita rasa seronok sebenarnya
itu pon kalau lah xder error
hehehe

mungkin baru belajar basic
boleh lah buat kan

untuk topik2 lepas ni, harap2 ada yang dapat tolong :D
blogger2 yang pandai koding tu, sila lapor diri kepadaku sekarang
ct upah..
hahaha :P

17 comments:

Wirda Amir said...

salam ct k...

buat sendirilah...hehe

Ayie Abas said...

salam CT :)

mula2 tgok pun ayie ingatkan koding template blog...hehe :P

Hanif Idrus said...

Tak paham Koding2 ni....kikiki

Prettywrite said...

eheh pening tengok coding2 ni..tp kalo pro dh lme2 mst syok key?

Siti K said...

Wirda : wassalam..hahaha...ala, tolong lh saya yg lemah ni..hehe

Siti K said...

ayie : wassalam..mentang2 lah dh terer koding blog :PPP...ct baru je nk kenal ape itu koing..hehehe

Siti K said...

Hanif : yeke ni????jgn kedekut ilmu kalau tahu ye :P

hana hadi said...

tolong tolonglah CTK ni..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam CTK..
hihih.. terabur bijik mata tgk coding2 ni..
chaiyok2 ya.. :)

Siti K said...

hana hadi : xder org nk tolong lah hana...sedih la cmni..huhu

Siti K said...

♥ Cmª shIemª ♥: wassalam...hahaha...sampai macam tu skali ye...ct ni terabur otak2 ..kihkihkih

mademoiselle liana said...

good luck...saya pn pernah lalui msa mereng mcm tu bila first time blajar programming...but its fun bila dpt catch up knn.. :)

cikpinky said...

xsuka coding..hee.dlu pnh blaja dip comp science kt uitm

Sayidah Nafisah Ruslan said...

saya feveret betul dengan koding2 ni. tapi tak berpeluang nak belajar. huhu

Siti K said...

liana : yke?mmg sgt2 fun kalau xder error..hehehe

Siti K said...

cikpinky : oh ade pengalaman lah ni?kongsi2 lah ilmu ye..ct dr diploma akaun, ttibe dgree dpt komputer sains plak..mmg jauh menyimpang..hahah

Siti K said...

BK : yke??xpe, dh ade mint tu, klau dpt blajar msti sng je..hehehe

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥