20th May 2013 - Siti Siti Konvo Dip

ASSALAMUALAIKUM

dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim akhirnya ct dah grad !
setelah perah otak buat akaun je sehingga terlebih sem dibuatnya :P
dannnn akhirnya lepas jugak..
hehehe
pre-konvo


after konvo

TAHNIAH SEMUA YANG ADA DAN TIADA DALAM GAMBAR
SUSAH NAK KUMPUL SEMUA 
huhuhu

-------

sekarang ijazah dengan kos yang baru harus ku tempuhi
jauh tukar dari diploma akaun ke ijazah komputer
semoga ku dapat 'carry on'..
aamiin :)


p/s : tahniah untuk blogger,Yana Sakura dan Sis92
serta semua lah yang grad tahun ni :D

19 comments:

juanz said...

tahniah ct... dh lama x mengomen kt blog ct ni. konvo kt mana tu?

Cik Tetra said...

wahhhh tahniah cik ct! :D

Wirda Amir said...

SALAM CTK..

ALHAMDULILAH...TAHNIAH YE...CUMEL DAN HENSEM SEMUANYA DGN JUBAH GRADUASI TU

nabila biela said...

tahniah siti=)

Nurulee said...

Congrats =D

Siti K said...

juanz..tenkiu...konvo kt dungun :)

Siti K said...

Cik tetra: terima kasihhh..hehe :D

Siti K said...

wirda : wassalam..tenkiuuuu puji2 lg...hehehehe

Siti K said...

nabiela : terima kasih jugak :D

Siti K said...

nurl lee : tenkiu tenkiu :D

Syan_Neesa said...

Tahniah! ^^

BW dekat sini ^^

ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,
boleh menang baucher membeli-belah PERCUMA!

Tarikh tutup : 30 Jun 2013

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

CintaKhadijah said...

tahniah ctk.. da konvo da die.. hug siket. hug hug! muah stepek. hik

Hanif Idrus said...

Tahniah yekkk.
Dari akaun ker computer...
Wah!!! Pelbagaian ilmu yg awak ada!!!

Siti K said...

Syan : tenkiuuu...insyaallah ct join ye :D

Siti K said...

CK : hahaha...malu den..tenkiu2...hug n flying kiss for you..haha..miss u lah

Siti K said...

Hanif : terima kasih...mmg bnyk ilmu dpt,yang kekal nyer ckit je..hehe

sis92 said...

salam ctk
omg ada nama sis hehe

btw congratulation ya ?
hope kita dapat habiskan degree ni dengan baik :)

Xprezzo said...

tahniah ct...

Xprezzo said...

tahniah ct

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥