29th Nov 2013 - Contest : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM

hari ini ct nak join satu contest
sebab dia banyak tolong ct
ct pon nak tolong bagi sokongan kat dia
ini je mampu...
hehehehe :D

ok,ini kata2 dia...
senang!  copy paste je (^_^)

-----------------------------------------

ASSALAMUALAIKUM


Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013

SYARAT-SYARAT:
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja :
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..
Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi


Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..

---------------------------------------------

haaa,amacam?
rajin x dia buatkan entry untuk kita...hehehe

ct xjoin pon xpe, dia memang ramai peminat
berduyun2 nak join..kan hery? :P

oklah,sampai sini saja 
nak baju geek ye...
hahaha

 p/s : btw,thank 4 everything Hazwan Hairy (^_^)

3 comments:

Wirda Amir said...

assalamualaikum...

lama juga menghilang adik sorg nih..

gutluck ye ct

hazwan hairy said...

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

boleh Bogwalking mereka yg join..
http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

hahah rajin taip kan...all the best..

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

ayu ada buat segmen simple...boleh la join ye nanti..tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥