28052014 Birthday Semalam

ASSALAMUALAIKUM

semalam
27 Mei 2014
ku menyambut hari jadiku yang ke - 23
awwww 23 sudahhh
maka dengan itu, 
SELAMAT HARI ULANGTAHUN SITI !!!

sambutan cuma makan-makan kat luar dengan keluarga
bila dah makan kt luar tu, ct pesan chicken chop je
eh2 demand! ..sekali skala :P
 terima kasih yeee...

nasib baik tengah cuti seminggu
kalau duk kt U ni
mau main tepung telur semalam
alhamdulillah..
maaf ye kawan-kawan yang sudah plan awal-awal tu
simpan untuk tahun depan insyaallah
hahaha


p/s : thank pada kawan-kawan yang wish
sebab sikit je yang wish,maka ku sematkan nama korang disini
 geng ropol2: Elna, Yana Sakura, Akma, Nisa, Kila, Aien..
geng sekolah : Tommy, Izzati, Zakwan (kembar,sama birthday)
sahabatku :  Kak Anith, Eira, Sha, Najah..
dan DEE ♥

haha..terima kasihhhhh (^_^)

4 comments:

potia casadelarossa said...

Happy belated besday... Lama tak singgah sini... org tu pon dah lupa kita... Sob3x

iera wahira said...

walaupun daku lame x berblog
bile bkk oh name ku ade disini...

love u la siti as sahabat dunia dan akhirat...

Siti K said...

eira : hehehe...sbg kenangan...love u too my prenz(^_^)

Siti K said...

potia : thank you...xpernah lupe la abam hensem..haha

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥